PRODAJA ATV

VELIKI IZBOR VOZILA

SPECIJALNA PONUDA

Vesti

30/12/2017

Quadro Q4 Steinbock (kozorog)

Ime Vam već dovoljno nagoveštava o kakvom se modelu radi. Novi Quadro Q4 Steinbock  hvata se u koštac sa iznenađujućom lakoćom sa teškim uslovima na svim terenima, obezbeđjujući stabilnost i sigurnost sa svoja četiri tocka i HTS tehnologijom nagiba. Skoro je suvišno napominjati, kada je u pitanju gradski saobraćaj, da novi Quadro Q4 lako prevazilazi probleme u  vidu kaldrme, tramvajskih šina, klizavih poklopaca šahtova, mokrih ulica, kao i sva ostala iznenadjenja koja mogu predstavljati problem za bicikle i skutere. Quadro Q4 se izuzetno dobro pokazao i na grubim terenima, kamenitim stazama, gde vozilo automatski “upija” neravnine pruzajući znatno više sigurnosti i udobnosti u takvim situacijama. Odličan je za putovanja magistralom, za sve ljubitelje kruziranja, jer svojom udobnošću pruža neverovatno uživanje. Revolucinarna tehnologija nagiba koju je Quadro patentirao donosi nam maksimalnu stabilnost i sigurnost u kombinaciji sa visokim nivoom udobnosti. Pokreće ga centralno ugrađeni motor sa jednim cilindrom, od 350 ccm. Pravo je vozilo za vozače koji žele da dožive malo avanture u svakodnevnici, a da se  istovremeno zabavljaju na putu. Quadrom Q4 Steinbock upravlja se vozačkom dozvolom B kategorije.

Qudro Q4 Steinbock sadrzi podesivo vetrobransko staklo, rol barove koji su postavljei tako da štite vozilo kako napred i pozadi tako i sa strane. Sa prednje donje strane vozila se nalazi i štitnik koji čuva vozilo od oštećenja. Na vozilu se jos nalazi i mreža za zaštitu prednjih svetala, led projektori, štitnik za ruke, nosač za navigaciju i aluminijumski kofer zapremine 42L.

 

OPŠIRNIJE  

31/12/2017

Policija kupila Linhai

Uoči same nove godine, poslednjih dana decembra, fabrika Linhai nakon uspešnog izlaganja vozila na Filipinima privukla je pažnju jedne Južnoameričke džave, koja ponesena konkurentnom cenom na tržištu i odličnim kvalitetom, zaključuje ugovor o kupovini velikog broja vozila za potrebe svojih policijskih snaga. Zvaničnici su istakli, da su oduševljeni voznim karakteristikama samih kvadova kao i postojanjem servo upravljanja koje u gradskoj vožnji donosi znatne olakšice u manevrisanju, što je naravno jedna od ključnih stvari u obavljanju zadataka jedne takve institucije. Takođe su istakli, dobru cenu rezervnih delova i servisa, što znači da održavanje ovakvih kvadova ne opterećuje budzet. Kako je sve proteklo, možete videti na priloženim fotografijama sa lica mesta.

OPŠIRNIJE  

04/01/2018

Dominicija Artic Cat

Team Artic je 4. januara 2018. godine trkom na jazeru Pines zvanično otvorio trkačku sezonu snowmobila za 2018. godinu i to ni manje ni više nego sa osvojenih 17 pehara u 21 klasi. Naime u 63 trke, koliko ih se održalo u različitim klasama, Team Artic je uzeo 33 pobednička postolja, još jednom pokazavši svoju dominaciju i superiornost u ovom segmentu. Prošlogodišnji šampion Gerald H. osvojio je prestižni  trofej „Dyrdahl Memorial Trophy“  i pobedu u Pro 600 klasi, već drugu godinu za redom. NAPRED ARTIC tim i sve čestitke! 

OPŠIRNIJE  

NEWSLETTER