PRODAJA ATV

VELIKI IZBOR VOZILA

SPECIJALNA PONUDA

Vesti

30/12/2017

Quadro Q4 Steinbock (kozorog)

Ime Vam već dovoljno nagoveštava o kakvom se modelu radi. Novi Quadro Q4 Steinbock  hvata se u koštac sa iznenaÄ‘ujućom lakoćom sa teškim uslovima na svim terenima, obezbeÄ‘jujući stabilnost I sigurnost sa svoja četiri tocka I HTS tehnologijom nagiba. Skoro je suvišno napominjati, kada je u pitanju gradski saobraćaj, da novi Quadro Q4 lako prevazilazi probleme u  vidu kaldrme, tramvajskih šina, klizavih poklopaca šahtova, mokrih ulica, kao i sva ostala iznenadjenja koja mogu predstavljati problem za bicikle I skutere. Quadro Q4 se izuzetno dobro pokazao I na grubim terenima, kamenitim stazama, gde vozilo automatski “upija” neravnine pruzajuci znatno vise sigurnosti I udobnosti u takvim situacijama. Odlican je za putovanja magistralom, za sve ljubitelje kruziranja, jer svojom udobnošÄ‡u pruža neverovatno uživanje. Revolucinarna tehnologija nagiba koju je Quadro patentirao donosi nam maksimalnu stabilnost I sigurnost u kombinaciji sa visokim nivoom udobnosti. Pokreće ga centralno ugradjeni motor sa jednim cilindrom od 350 ccm. Pravo je vozilo za vozače koji žele da dožive malo avanture u svakodnevnici, a da se  istovremeno zabavljaju na putu. Quadrom Q4 Steinbock upravlja se vozačkom dozvolom B kategorije.

Qudro Q4 Steinbock sadrzi podesivo vetrobransko staklo, rol barove koji su postavljei tako da štite vozilo kako napred I pozadi tako I sa strane. Sa prednje donje strane vozila se nalazi I stitnik koji cuva vozilo od ostecenja. Na vozilu se jos nalazi I mreža za žaštitu prednjih svetala, led projektori, štitnik za ruke, nosač za navigaciju I aluminijumski kofer zapremine 42L.

OPŠIRNIJE  

31/12/2017

Policija kupila Linhai

Uoči same nove godine, poslednjih dana decembra, fabrika Linhai nakon uspešnog izlaganja vozila na Filipinima privukla je pažnju jedne Južnoameričke države, koja ponesena konkurentnom cenom na tržištu i odličnim kvalitetom zaključuje ugovor o kupovini velikog broja vozila za potrebe svojih policijskih snaga. Zvaničnici su istakli da su oduševljeni voznim karakteristikama samih kvadova kao i postojanjem servo upravljanja koje u gradskoj vožnji donosi znatne olakšice u manevrisanju, što je naravno jedna od ključnih stvari u obavljanju zadataka jedne takve institucije. TakoÄ‘e su istakli, dobru cenu rezervnih delova i servisa, što znači da održavanje ovakvih kvadova ne opterećuje budžet. Kako je sve proteklo možete videti na priloženim fotografijama sa lica mesta.

OPŠIRNIJE  

04/01/2018

Dominicija Artic Cat

Team Artic je 4. januara 2018. godine trkom na jazeru Pines zvanično otvorio trkačku sezonu snowmobila za 2018. godinu i to ni manje ni više nego sa osvojenih 17 pehara u 21 klasi. Naime u 63 trke koliko ih se održalo u različitim klasama, Team Artic je uzeo 33 pobednička postolja, još jednom pokazavši svoju dominaciju i superiornost u ovom segmentu. Prošlogodišnji šampion Gerald H. osvojio je prestižni  trofej „Dyrdahl Memorial Trophy“  i pobedu u Pro 600 klasi, već drugu godinu za redom. NAPRED ARTIC tim i sve čestitke! 

OPŠIRNIJE  

NEWSLETTER