Raymarine je proizvođač elektronske opreme za potrebe pomorstva. Sa svojim proizvodnim programom kompanija je usmerena na rekreativne i lagane komercijalne brodove/plovila, koji uključuju:

• VHF radio

• Multifunkcionalni displej ( chartplotters, fishfinders i sonar)

• Radar

• Auto-upravljačka oprema (Autohelm / Autopilot)

• Satelitska televizija

• Softverska rešenja

MULTIFUNKCIONALNI DISPLEJ ( chartplotters, fishfinders i sonar)

Raymarine multifunkcionalni displej kontrolisete pomoću ekrana osetljivog na dodir. Projektovan za proširenje, multifunkcionalni grafički prikazivač podržava Raymarineov spektar senzora i dodatnih modula, uključujući Kuantum 2 radar, sonar modele CHIRP, autopilot Evolution i FLIR termalne kamere. Novitet je multimedijalni ekrani Raymarine eS serije i gS serije koji se sada se mogu nadograditi na brz i intuitivan operativni sistem LightHouse 3. Serije su: Axiom, Axiom Pro, eS Series, Dragonfly, Wi-Fish.


Axiom: Moćan novi višenamenski navigacioni sistem kompanije Raymarine. Sa ugrađenim RealVision 3D ™ sonarom, novim operativnim sistemom LightHouse 3 i brzim performansama četverog jezgra, Axiom će promeniti Vaše vreme na vodi. Veličina ekrana: 7,0 “| 9,0” | 12.1 “


Axiom pro: jedizajniran za kapetane koji to žele. Dostupan sa RealVision 3D, 1kV CHIRP sonar i Raimarine HibridTouch kontrola, Axiom Pro je novi standard za “all-in-one” ekran. Veličina ekrana: 9,0 “| 12,1” | 15.6 “

RADAR

Dan i noć, radarski sistemi iz Raymarine Vam pokazuje trenutno dešavanje, opasnosti, prepreke i još mnogo toga. Koristite svoj radar za navigaciju u gustoj magli ili kiši. Potvrdite položaj čamca sa preciznim radarskim opsegom. Neka vam MARPA pomogne da se bezbedno krećete kroz gužvu. Uživajte u priobalnim detaljima na karti, kada krstarite obalom. Nađite ptice u velikoj meri da vas odvedu do ribe. Raymarine nudi širok spektar radarskih rešenja za sve vrste i veličine brodova.

AUTO-UPRAVLJAČKA OPREMA (Autohelm / Autopilot)

Trka, krstarenje ili ribarenje - Raymarine autopilot sistemi će preuzeti komandu Istraživanja i razvoja kompanije FLIR Sistems i napredne tehnologije za vođenje vazduhoplova, algoritama kontrole Evolution Ai ™ pružaju novi nivo precizne kontrole autopilota.
Tipični autopilotni sistemi se sastoje od tri glavne komponente: kurs računara / procesora, pogonskog mehanizma i upravljačke glave.


Kompanija je osnovana otkupom odeljenja za potrošačku elektroniku Raitheon korporacije. Sa kasnijim akvizicijama postala je glavni isporučilac morske elektronike. Od 14. maja 2010. Raymarine je deo FLIR sistema. Brend Raymarine je na tržištu više od 80 godina. Za to vreme, njihov asortiman proizvoda je obogaćen za opremu za vizuelnu navigaciju. Trenutno je Raymarine jedan od svetskih lidera, njihovi proizvodi prepoznatljivi su po robustnom dizajnu, lakoći upotrebe i pouzdanosti. Senzori se konstantno unapređuju i funkcionišu u simbiozi sa inteligentnim operativnim sistemima.


VHF RADIO

Od kompaktnih VHF radija do vrhunskog komunikacionog rešenja - u svakom slučaju imamo VHF radio za svako plovilo! Uvek ćete čuti glasno i jasno sa VHF radioom iz Raimarine-a. Bez obzira na to da li je to kompaktni Rai50, Rai60 ili višenamjenski Rai70, možete biti sigurni u svoj Raymarine radio.


eS serija: : Bez obzira da li pecate, plovite ili krstarite vodom, napredni LightHouse II operativni sistem eS Series sa HibridTouch ™ daje vam potpunu kontrolu. Sa izborom odgovarajućeg ekrana osetljivog na dodir ili kontrole tastature, eS Series postavlja navigaciju, senzore, sigurnost i zabavu na dohvat ruke. Veličina ekrana: 7,0 “| 9,0” | 12.1 “

Dragonfly : Skok u budućnost sonara, Dragonfli sonari koriste prave širok spektar CHIRP tehnologije. Sa širokim spektrom CHIRP više sonarnih signala se prenose u vodu koja omogućava Dragonfliu da tumači više detalja, cilja više riba i strukturu slike sa neprevaziđenom jasnoćom. Veličina ekrana: 4.0 “| 5.0” | 5.7 “| 7.0”

Wi-fish : Preobrazite svoj pametni telefon u moćni CHIRP DovnVision sonar sa Wi-Fish ™. Jednostavno preuzmite besplatnu Wi-Fish aplikaciju i povežite se pomoću standardnog Wi-Fi-a i strimovaćete sonar u realnom vremenu direktno na telefon ili tablet.

SATELITSKA TELEVIZIJA:

Raymarine satelitske TV antene donose istu kombinaciju visokih performansi i jednostavnosti upotrebe za zabavu koju ste mogli očekivati od Vašeg sistema kućne zabave. Ugrađeni u kompaktnu kupolu, antene sistemi automatski prave i primaju satelitske TV signale u gotovo svim uslovima - garantovano brz, jasan, pouzdan pristup stotinama digitalnih kanala.

Raspoložive su sa prečkama od 33 cm, 37 cm, 45 cm i 60 cm.

SPECIJALNA PONUDA