Access Motor je kompanija osnovana 2003. godine i vodeći je tajvanski proizvođač specijalizovan za proizvodnju kvalitetnih ATV-ova, quad motora i pogonskih motora.

Access Motor ima stručni tim za istraživanje i razvoj koji dizajnira i razvija sopstvene tehnologije i ATV motore. Kvalitet proizvoda osigurava odeljenje za kontrolu kvaliteta kao i efikasane i organizovane montažne linije. Svako proizvedeno terensko vozilo je u potpunosti testirano u realnim uslovima na putu i pomoću više funkcionalne roler test trake kako bi se obezbedio najviši nivo snage, brzine, obrtnog momenta, ubrzanja i kočenja.

Kompanija ulaže milionska sredstva u mašine i alate za proizvodnju delova, što je ističe među konkurencijom. Sva ATV vozila se izvoze širom sveta, poseduju EEC odobrenje (EEC homologacija) i odobrenje prevoza za dve osobe u off-road vožnji. Pored inovativnog dizajna Access Motor svojim klijentima pruža sigurnost visokim proizvodnim kvalitetom.

O MODELIMA

Paletu modela krase više linija ovog proizvođača, a to su: AWD serija, sport serija, trkački i atv za mlađu populaciju. Kod AWD serije motori su različite kubikaže, koji se kreću od 600 ccm do 800 ccm u zavisnosti od potreba i želja kupaca. Druga stvar u pomenutoj seriji, a koja se razlikuje je veličina same šasije tih istih modela, koja može biti regularna ili u izvedbi long tj. produžena. Boja je takođe stvar izbora i može biti bela, crvena i crna. Izgled koji pleni i višestruka namena ovih varijacija, ostavlja dovoljno prostora svakom kupcu da pronađe svoje idealno vozilo.

Mini atv vozila namenjena su mlađoj populaciji korisnika koji tek ulaze u ovaj dinamični svet vožnje i avanture. Sport verzija postoji od 50, 250, 300, 400, 450 ccm. Dizajn ovih vozila nedvosmisleno poziva na sportsku vožnju, čemu doprinose atraktrivne boje kojih ima u izobilju. Trkački model Racing ima samo jedan model motora od 100 ccm čiji dizajn sa gorućim plamenovima će zapaliti vatru u vama za vožnjom ovog modela.

Access Motor modeli