Grand godinama gradi modele sa najvišim nivoom standarda i postao je sinonim za eleganciju, pouzdanost i kvalitet. Uz nenadmašnu posvećenost iskušenju izvrsnosti i pružanju zadovoljstva u svakom modelu koji napravi, GRAND je najbolji izbor za pružanje zabave i nezaboravnih trenutaka na vodi. Tokom proteklih 15 godina predstaviljen je izuzetno uspešan asortiman proizvoda. Trenutno uključuje RIB-ove za rekreaciju kao i profesionalne korisnike sa širokim spektrom dodatne opreme.GRAND kompanija je sada prepoznata kao jedan od tržišnih lidera na polju gumenjaka.

Provođenje vremena na vodi sa porodicom i prijateljima pruža neke od najugodnijih i najisplativijih trenutaka u našem životu. Svaki GRAND je dizajniran i napravljen da pruži optimalno uzbuđenje i osećaj luksuza, udobnosti i sigurnosti bez obzira gde vas putovanje vodi!

Primarni cilj je pružanje sigurnost za kupce.

Sigurnosni aspekti svakog novog modela se temeljno preispituju na početku procesa dizajniranja. Bez obzira koji model odabrali, bila to da je Silver Line S250 , Drive D600 ili fantastični G850L – u GRAND gumenom čamcu ćete se uvek osećati sigurno.

Inovacije su obeležje našeg uspeha

Sposobnost za konstantne inovacije i usavršavanje proizvodnog procesa, jedni su od ključnih sastojaka za uspeh GRAND-a. Koristeći najsavremenije procese inženjerstva i dizajna u kombinaciji sa obimnim istraživačkim i razvojnim programom, ne samo da su podigli lestvicu u pogledu kvaliteta, već su bili u mogućnosti da pruže neke od najboljih savremenih brodskih arhitektura koje su na raspolaganju!

Neuporedivo zadovoljstvo i udobnost

Odabirom bilo kojeg GRAND modela ne samo da ćete dobiti visokokvalitetni čamac, već i neprocenjivo zadovoljstvo provoditi vreme sa porodicom i prijateljima u prirodnom okruženju, kao i udobnosti i izvanredne karakteristike upravljanja vašim GRAND gumenim čamcem.

Potpuno evropski proizvod

Svaki je čamac GRAND napravljen u Evropi bez kompromisa u pogledu izrade, materijala, inženjeringa i kvaliteta. Kombinujući aerodinamičke principe sa naprednim konceptima dizajna i proizvodnje, kupcima pruža čamce u kojima je svaka komponenta osigurana kvalitetom. Parola Granda je: To je visok standard za održavanje, ali ne bismo želeli drugačije!