Jiangsu LINHAI Power Machinery Corporation je osnovana 1956. godine i više od šezdeset godina se bavi proizvodnjom motocikala, pogonskih motora i radne mehanizacije.

 

Vodeći proizvodi su podeljeni u sedam kategorija: pogonski motori za motocikle, mali benzinski motori, motocikli, mopedi, mehanizacija za šumarstvo, vatrogasna mehanizacija i prskalice za sportska igrališta. Proizvodni program čini oko 100 tipova i modela proizvoda koji su cenovno dostupni s jedne strane, a s druge veoma visokog kvaliteta.

LINHAI poseduje 600 različitih setova mašina i opreme, proizvodni sistem od 12 specijalizovanih i fleksibilnih linija, CAD (kompjuterski dizajn) razvojni centar. Zaposleno je 1600 kvalifikovanih radnika od kojih je 400 specijalizovano tehničko osoblje. Sve to zajedno pruža ogroman kapacitet za razvoj i unapređenje proizvoda. LINHAI vozila su iz godine u godinu sve bolja po pitanju kvaliteta, pouzdanosti i dizajna.

LINHAI je prvi proizvođač ATV vozila u Kini koji je razvio svoj sistem vodenog hlađenja ECU motora. Sva LINHAI vozila odlikuju sledeće stvari: niska potrošnja goriva, niska emisija štetnih gasova, bezbedan sistem vožnje, pogodan sistem upravljanja, prednje i zadnje nezavisno vešanje i udobnost tokom vožnje. Takođe, sva vozila ispunjavaju stroge standarde o zaštiti životne sredine i poseduju EPA i EEC sertifikate. Tip terena za ova vozila je nebitan: sneg, močvara, pustinja i ostali putevi loših uslova. Ova vozila mogu naći svoju primenu u vojsci, gorskoj službi spasavanja, terenskom istraživanju, odmoru i rekreaciji…

O MODELIMA

M serija LINHAI vozila kao najnovija i najsavremenija, kreće se po snazi u rasponu od 150 do 750 ccm. Predstavlja perjanicu fabrike u ovoj klasi vozila po tehnologiji i dizajnu. Slabiji motori ove serije imaju karburator i jednocilindrični su, dok svi jači modeli imaju v raspored cilindara i električno ubrizgavanje goriva.

Po dizajnu su jako atraktivni i odgovaraju savremenim trendovima ovog tipa vozila. Imaju električno paljenje i reduktor pogona na dva ili četiri točka.

Serija LH prethodnik je M serije pa tako motori ove serije imaju karburatore i jedan cilindar, što rezultuje i malo pristupačnijom cenom na tržištu u poređenju sa drugim vozilima. Veličina motora kreće se od 200 do 700 ccm čija široka paleta garantuje da svako može biti u stanju da pronađe idealno vozilo za sebe i za namenu koja mu je primarna, bilo da se radi o radnim vozilima, sportskim ili vozilima za uživanje i dokolicu.U okviru serije LH postoje tri modela namenjena mlađoj generaciji od 50 ccm do 150 ccm živahnih boja. Serija za mlađe odgovor je Linhai-a na sve veću potražnju ATV-a u ovom segmentu na svetskom tržištu.

Ukoliko želite da uživate u osećaju brzine, nezavisnosti i slobode LINHAI ATV vozila će zasigurno biti pravi odgovor na Vaše zahteve.

Linhai modeli

M550L