Jahte marke Prestige usavršavaju i iznova postavljaju nove temelje znanja u konstruisanju brodova, koje je brušeno decenijama unazad na vodi, a koji su legat brodogradilišta Jeanneau.

Brodogradilište Prestige je nastalo pre nekih 30-tak godina sa ciljem pravljenja izuzetnih brodova za izuzetne ljude koji su sebi zacrtali da žive svoj san. Majstorstvo znanja u pogledu izbora materijala, rasporeda na plovilu i svetla iznedriće sigurno izuzetnu i prelepu jahtu. Enterijer u jednom nivou, 360 stepeni pogled, mala kuhinja na dohvat ruke, jednom rečju pravi luksuzni apartman. Posebna pažnja usmerena je na korito i njegov dizajn, koji se stalno usavršava i može izdržati i najteže uslove plovidbe na vodi. Inovacija ne manjka ni na polju pogona, koji je revolucionaran, jer zauzima malo prostora, daje smanjene vibarcije i naravno uštedu prostora koji se oseća na krmenom delu. Kod izrade velikih površina Prestige koristi tehnologiju infuzije-ulivanja što omogućava veliku otpornost materijala i u skladu je sa načelima zaštite okoline. U izradi enterijera od drveta i kožnih delova tapacirunga, zanatlije pokazuju želju da stvore savršenstvo.

O MODELIMA

Modeli Coupeline su sport jahte gde su i najmanji detalji podređeni dobroj vožnji i odzivu gasa bez pravljenja kompromisa.
Model 420S je model koji sve postavljene ideje u projektovanju usklađuje sa motorom IPS koji jahti ovog kalibra daje odlične performance. Koncept kupea u potpunosti je otvoren kod ovog modela nudeći modularne prostorije.
Model 460S ponosan je na svoj izgled, koji se ne može uporediti ni sa jednim sličnim plovilom po dizajnu koji je otvoren ka spoljašnosti.

Model 500S poseduje sve što treba da ima jedan Prestige kao npr primenjivost na vodi, elegenciju, svedeni stil. Kuriozitet kod ovog modela je svakako apartman vlasnika plovila koji je novi koncept kod plovila do 50 feeta.
Model 520S ističe se svojim moćnim koritom koje daje sportske perfomanse i odličnu upravljivost. Kupe od 52 feta izdvaja se na vodi u donosu na druga plovila tog tipa sa svojim sportskim šik stilom.
Model 560S krase veliki prostor salona i klizna vrata koja vode ka palubi i pogledu na otvoreno more. Osvetljenost samog prostora u plovilu je izuzetna, pružajući neverovatne vidike. Sa Zeus pods-ima ova jahta miri sportske aspitracije sa odličnom kontrolom.
Model Flybridge poseduje jedinstveni enterijer u kome materijali naglašavaju prostor u kome dominiraju svetlost i prostranost.
Model 420 ide u korak sa novim tendencijama Prestige-a i diči se svojom estetikom koja je nesputana i dinamična. Unutrašnjost je dizajnirao studio Garonni dajući odličan vizuelni pečat ovom modelu.
Model 460 isto tako kao svoj prethodnik, prati nove trendove proizvođača sa dodatkom većeg broja prozora u nizu i fly dekom koji se u tren oka pretvara u veliku ležaljku.
Model 500 daje osećaj moći i snage, a ujedno i sigurnosti. Fly bridge ovog modela vanserijski je velik za jahtu ove veličine i čini lični pečat ovog modela.
Model 560 sa dinimičnim stilom i čistim linijama, nudi više zasebnih zona za odmor u punom komforu. XXL ležaljka retkost je kod plovila veličine 56 feeta.
Model 560 deli dizajn sa modelom 550, feeta ali naravno sa nekim inovacijama. Platforma je produžena , sa lakim prilazom kao kod klase jahti. Posebna pogodnost su automatske stepenice koje se spuštaju u vodu. Što se tiče enterijera i on sam nudi neke novitete.

Divizija jahti je sam vrh ponude. Jahte pružaju poseban ugođaj boravka na moru u savršenom komforu, prošarani luksuzom koji se ne zaboravlja.
Prestige 630 se može prepoznati po dobro izbalansiranom dizajnu eksterijera uz čvrste, čiste linije i elegancijom njene svetle unutrašnjosti. Prostor za uživanje i odmor čine ogroman salon i tri kabine sa wc-om i zasebnim tušem, uključujuči glavnu kabinu i flybridge.
Model 630S ističe se sport flybridge-om. Ovaj model sportske verzije jahte može se pohvaliti pokretnim hard topom, koji za tren oka, otvoren prostor čini enterijerom.
Model 680 sublimira sve aspekte jedne jahte koji su i proslavili Prestige jahte širom sveta i karakteristike modela 750.
Model 680S ide u korak sa ideologijom sportskih jahti. Korito krase izdužene linije i dizajn kompanije J&J prilogođeno komfornoj i brzoj vožnji.
Model 750 vrh je ponude. Karakteristike koje ga čine posebnim su sinergija francuskog znanja u brodogradnji i tehnologiji i italijanskog dizajna i estetike. Višestruki prostori za odmor i zabavu na palubi i flybridge-u, zaista čine ovaj model kućom na vodi.

Prestige Yachts modeli

F-LINE

420
460
500
520
590


SPORTFLY

630
680
750


S-LINE

460 S
500 S
520 S