Quadro Vehicles S.A. je privatna kompanija iz Švajcarske, osnovana 2011, čiji je cilj razvoj skutera sa tri i četiri točka koji će posedovati kombinaciju agilnosti dvotočkaša i sigurnosnih mera četvorotočkaša,kako bi bili zabavni i uzbudljivi za sve.

Quadro tehnologija i dizajn se razvijaju u Švajcarskoj. Fokus na estetskim detaljima, zajedno sa inovativnim i patentiranim tehničkim rešenjima kao što su HTS (Hydraulic Tilting System), obezbeđuje da Quadro Vehicles S.A. da projektuje i nudi skutere sa tri i četiri točka jedinstvenog nivoa sigurnosti, višeg stepena slobode, performansi i zabave.

Quadro je usredsređen na proširenje tržišta potencijalnih kupaca (posebno na nove vozače i žene). Zahvaljujući svojoj snazi, Quadro proizvodi su najbolji izbor za urbanu mobilnost. Quadro je prisutan na tržištu direktno ili preko uvoznika u 15 zemalja, sa mrežom od preko 500 dilera.

Quadro skuteri su opremljeni svetski zaštićenim patentom HTS (Hydraulic Tilting System), revolucionarnim sistemom suspenzije – koji evoluira konstantno – što pruža fenomenalno rešenje za sve uslove vožnje, pa čak i one najzahtevnije.

Ova inovativna hidraulična suspenzija dozvoljava da se svi točkovi simultano naginju, što garantuje ugodnu, preciznu i stabilnu vožnju čak i kada vozite po lošem terenu. HTS pomaže u smanjenju ukupne težine skutera i garantuje niži centar ravnoteže kada se uporedi sa konkurencijom. Sve ovo u kombinaciji omogućava skuteru superiorne upravljačke karakteristike i neuporedivo iskustvo u vožnji. HTS čini Quadro skutere podobnim za sve vozače.

Iskusni vozači mogu da koriste napredne karakteristike i da uživaju u sigurnoj vožnji na različitim tipovima terena i u svim vremenskim uslovima, dok one manje iskusne, stabilnost i sigurnost može ohrabriti da momentalno sednu i voze sa lakoćom.

Quadro modeli