SCUBAJET je elegantno novo podvodno pogonsko vozilo za ronioce i ljubitelje vodenih sportova. To je fleksibilni električni mlazni sistem za gotovo sve vrste popularne opreme za vodene sportove i istovremeno ronilački skuter.

Da li želite da vaše letnje aktivnosti na vodi (ili pod vodom) učinite još lepšim? Svaku sup, kajak, kanu i gumenjak pretvara u moćni električni menjač u roku od nekoliko sekundi. To je verovatno najlakši način da danas motorizovano idete kroz vodu.

Inovativna tehnologija, kompaktan dizajn i mala težina od 3 kg čine ga idealnim pratiocem u vodi. Pored toga, snažni motor postavlja nove standarde: generiše 20 kg potiska i postiže brzinu do 10 km / h. Punjive baterije, koje rade do 3 sata, začas transformišu sup daske, kanue, kajake ili male čamce u pouzdane elektroničke delove sportske opreme. Scubajet impresionira visokim performansama motora u zgodnoj, kompaktnoj jedinici koja ljubiteljima vodenih sportova nudi veliki potencijal za fascinantna iskustva.

Sup – Motorizujte svoju dasku na električni način! Veslanje uspravno bilo je trend vodenih sportova u poslednjih nekoliko godina. To je definitivno jedan od najhladnijih načina kretanja po vodi. Ako vas zanima još malo akcije na vašoj ploči za sup, Scubajet je pravi izbor za vas.

Ronjenje – Ovo je najmanji ronilački skuter na svetu ikad! Scubajet je savršen ronilački skuter za individualne i profesionalne ronioce, kao i za ronjenje s maskom i avanture u plivanju. Iako su konvencionalni ronilački skuteri često teški i glomazni, ovaj podvodni uređaj je spreman za putovanja širom sveta. Scubajet je težak samo 3 kg (6,6 lbs) i moćna je alternativa konvencionalnim ronilačkim pogonima i akva skuterima.

VISOKE PERFORMANSE I ELEGANTAN DIZAJN – Ovo je način da maksimizirate zabavu i umanjite napor pretvarajući svaku vežbu u slobodnu aktivnost. Scubajet dovodi neke od najpopularnijih sportskih aktivnosti na vodi na viši nivo i daje dodatni udarac na vodi ili ispod nje. Baterije od 200 Vh dozvoljene su i u avionima, pa ih ponesite sa sobom u sledeću avanturu. Scubajet je spreman za upotrebu u roku od nekoliko sekundi. Zbog toga u bilo kom trenutku nisu potrebne tehničke veštine dok koristite opsežni sistem adaptera.

SLEDEĆA GENERACIJA VODNIH SPORTOVA – Ekološki prihvatljivi mlazni motor zasnovan je na motoru bez emisija i poput e-bicikla za vodu. Ovo je najnovija generacija vodenih mlazova i tehnologija impelera umesto konvencionalnih pogonskih sistema bez ikakvih kompromisa u performansama. Unos vode od 360 ° garantuje optimalnu efikasnost i okreće svaku opremu za sportove na vodi u opremu visokih performansi.

BATERIJA – Pametne tehnologije napajanja poput litijum-jonskih baterija izuzetno su efikasne i  dugotrajne. Putne baterije od 200 vh dozvoljene su u avionima, dok pomoću naše baterije od 400 Vh možete maksimizirati vreme u vodi i u njoj i udvostručuju vreme rada do 3 sata. Pametna tehnologija napajanja pruža dugotrajno trajanje baterije.

KONTROLA BRZINE – I daljinski upravljač i funkcijski prsten na uređaju olakšavaju podešavanje brzine tokom bilo kog putovanja na i ispod vode. Ako želite da poboljšate svoje sportske performanse iznad površine, dobićete paket Scubajet daljinskog upravljača i repetitora. Ako istražujete podvodni svet, možete upravljati podvodnim skuterom direktno na funkcijskom prstenu i prebacivati se između 3 različita režima.

LED SVETLO – Koristite opcionalno visokotehnološko LED svetlo ispred vašeg inovativnog mlaza vode da biste tokom noći ostali vani u vodi tokom podvodnog osvetljenja. Neka dodatna letnja zabava počne!