Spinera je dizajnirana da u potpunosti ispuni potrebe svakog ljubitelja vodenih sportova. Izuzetne cene, odličan dizajn i dokazani kvalitet. Proizvodi Spinere uključuju više od 20 godina znanja, jake materijale i dobro dizajniran dizajn.
Brend Spinera prvobitno je osnovan 2017. godine kako bi zadovoljio potrebe porodica, amaterskih sportista i međunarodnih centara za vodene sportove u pogledu kvaliteta i cene.
Spinera je definisana velikim performansama, funkcionalnim inovacijama proizvoda i dobrom reputacijom.
Uz multifunkcionalne gume na naduvavanje, zabavne proizvode, wakeboards, daske, vodene skije, SUP-ove, visokokvalitetne neoprenske prsluke i dodatke po pristupačnim cenama potrošači zaista mogu uživati u svom dragocenom vremenu sa porodicom i prijateljima na vodi.
Spinera nudi dve linije proizvoda sa širokim spektrom proizvoda.
Linija Spinera Consumer posebno je razvijena za privatne kupce koji očekuju dobar proizvod po pristupačnoj ceni. Uz zabavne i multifunkcionalne proizvode na naduvavanje, visokokvalitetne prsluke po vrlo povoljnim cenama možete uživati u dragocenom vremenu sa prijateljima i porodicom na vodi. Bez obzira da li vas vuče čamac, divlje se vozite ili smešno sankanje … čujte kako se vaše srce smeje!
U ponudi su: vodene gume, banana, vakeboard, vodene skije, prsluci za vodene sportove, užad za vuču, pumpe na naduvavanje.

SPINERA PROFESSIONAL – vrhunska marka
Linija Spinera Professional nudi odličan kvalitet i posebno je dizajnirana za iznajmljivanje i komercijalnu upotrebu, kao i za privatne kupce i vlasnike superjahti koji samo traže najkvalitetnije proizvode na tržištu. Stalne inovacije proizvoda poput Endless Ride Tovable donose jedinstvenu zabavu u vaš centar za vodene sportove.
U ponudi su: vodene gume, banana, prsluci za vodene sportove, užad za vuču, pumpe na naduvavanje ..
Svi proizvodi SPINERA PROFESSIONAL napravljeni su od vrlo žilave gumirane tkanine sa pet slojeva. Svi šavovi su zalepljeni dva puta.
Inženjering i dizajn u Austriji

SPINERA modeli

STAND UP PADDLE
CLASSIC 9’10“

 


SUP + KAYAK = SUPKAYAK
SUPKAYAK SK10 / SK12 / SK 14