Play Different

TGB (Taiwan Golden Bee CO.LTD) je kompanija osnovana 1965 godine koja je počela sa proizvodnjom motora OEM „Vespa“ za italijanski Piaggio. Ovo dragoceno iskustvo na visokom nivou, omogućilo je TGB-u da razviju svoje tehnike i znanje pa tako već više od 40 godina proizvode skutere.

Tokom 1990-ih TGB je odlučio da želi da proširi svoj asortiman proizvoda i ponudi ATV-ove. TGB je istraživao i razvijao nove proizvode koristeći sopstvene tehnologije i brzo postao jedan od vodećih distributera u svetu. Proizvodi koje je TGB ponudio poznati su po tome što nude najviši nivo tehnologija uz najviši nivo korisničke podrške i zadovoljstva.

TGB proizvodi se sada prodaju širom sveta sa distributerima u preko 50 zemalja. Najveći tržišni udeo za TGB može se naći u zemljama kao što su SAD, Kanada, Nemačka, Francuska, Australija, Japan i Malezija. Pored toga, TGB ATV proizvodi su najprodavaniji u Francuskoj, Australiji i Maleziji, a takođe su u ponudi i jedinstvena poljoprivredna vozila.

Inovacija

Sa preko 50 godina proizvodnog iskustva, TGB neprestano inovira kako bi stvorio vrednost brenda i nadogradio proizvode na najviši nivo kako bi postigao cilj da bude vodeći svetski proizvođač ATV-a.

Istraživanje i razvoj

TGB zna vrednost i veliku važnost istraživanja i razvoja. Imajući ovo na umu, TGB nastavlja da ulaže velika sredstva u nove proizvode, usluge i tehnologije.

Unutar odeljenja za istraživanje i razvoj, TGB imaju svoj dizajn centar u kome je dizajniran čitav ATV. Ovaj postupak kreće od okvira, zatim motora i na kraju od ukupnog izgleda ATV-a. Mnogi drugi proizvođači rade u saradnji sa drugim fabrikama, ali TGB sve to radi u kući.

Odeljenje za osiguranje kvaliteta

Da bi se postigao najviši nivo zadovoljstva kupaca TGB kontroliše sve proizvode koji napuštaju proizvodnu liniju. Svako vozilo se testira pre nego što se spakuje za distribuciju. U centru za pregled vozila i rezervnih delova se osigurava kvalitet i sigurnost svega korištenog. Kada su vozila u fazi razvoja, pre masovne proizvodnje obavljaju se stotine sati ispitivanja od strane čoveka i mašine.

TGB je uspostavio sveobuhvatan sistem osiguranja kvaliteta koji omogućava kompaniji da ispuni sve zahteve standarda osiguranja kvaliteta ISO 9001: 2008. Takođe, TGB imaju sertifikate EPA standarda u SAD-u i EC u Evropi. Pored toga, dobitnici su nagrade Taivan Ekcellent Avard da bi dokazali svetu da su TGB vodeći brend iz Tajvana.

TGB modeli