April 20. 2022.

Partnerske marine ATV&NAUTICA centra u Crnoj Gori 2022.

partnerske marine crna gora

Rezervišite vez u jednoj od partnerskih marina ATV & NAUTICA centra u Crnoj Gori i provedite nezaboravno leto na morskoj obali!

Već treću sezonu za sve naše klijente organizujemo uslugu transporta sa logističkom podrškom u saradnji sa partnerskim marinama u Crnoj Gori, a ove godine izdvajamo Porto Montenegro i Luku Kotor. Letnja sezona u marinama počinje 1. maja i traje do 30. septembra.

Na vama je da izaberete period u kom želite da boravite na moru, a mi ćemo se pobrinuti za bezbedan transport vašeg plovila i logističku podršku kako bi vi bezbrižno uživali u čarima mora.

Zaštićena od jakih vetrova, Boka Kotorska je idealno mesto na jadranskoj obali za razliku od marina na otvorenom moru. Nalazi se u blizini omiljene nautičke destinacije, hrvatske obale, a cene vezova su pristupačnije.

Dodatna prednost marina u Bokokotorskom zalivu je blizina tivatskog aerodroma, pa je udaljenost od Beograda praktično na samo sat vremena.
U slučaju da dolazite automobilom u neposrednoj blizini obe marine nalaze se parking mesta, koja će vam takođe olakšati pristup plovilu.

Porto Montenegro predstavlja spoj spektakularne mondenske destinacije i marine svetske klase sa svim propratnim uslugama, kao i stambenim naseljem koje nudi premijum nekretnine u ovom delu Mediterana na prodaju ili za iznajmljivanje.

Na samo nekoliko metara od resorta nalazi se marina sa 456 vezova, kao i restorani, koji nude svetske gastronomske specijalitete, butici, elegantni barovi i kafići, kao i veliki izbor sportsko-rekreativnih i kulturnih sadržaja.

Luka Kotor nalazi se na samom završetku Bokokotorskog zaliva, zaštićena od uticaja talasa sa otvorenog mora. U luci su lučka kapetanija, pomorski granični prelaz, pogranična policija i carina, a u blizini je i lučka uprava.

Početak dugog trouglastog pristaništa na koji se nadovezuje riva, mesto je vezivanja kruzera, a lokacija iza njega rezervisana je za megajahte. Za motorne brodove i jedrilice obezbeđeno je 60 vezova gde će vaše plovilo biti sigurno 365 dana godišnje, a do kraja 2022. godine očekuje se da će biti urađeno dodatnih stotinjak vezova.

U Porto Montenegru cene vezova startuju od 730 eura za mesec dana i od 2.710 eura za celu sezonu (maj-septembar), dok u Luci Kotor cena veza startuje od 530 eura na mesečnom nivou.

Da bi dobili preciznu cenu usluge za vaše plovilo potrebno je da popunite kontakt formu u nastavku, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.

Upit za zakup vezova u partnerskim marinama u Crnoj Gori

  • Upisati ime proizvođača i model
  • Upisati registarski broj vašeg plovila
  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY