Renta

Dve velike i veličanstvene reke Sava i Dunav protiču kroz naš glavni grad. Te žile kucavice beloga grada čine doživljaj samog grada potpuno drugačijim, koji možemo pretvoriti u letnju adrenalinsku avanturu ili romantično krstarenje ka zalasku sunca. Prva asocijacija na reku, ukoliko niste pecaroš, je plovidba Dunavom i Savom.

Zadovoljstvo koje se ne može opisati rečima i koje morate definitivno probati, možete doživeti kod nas u CTC nautici. Izaberite marku ili tip plovila koje Vas interesuje iz naše ponude, a mi ćemo sve ostalo organizovati tako da to bude vrhunski užitak za pamćenje.

Naša marina se nalazi kod poslednje hale Beogradskog sajma gde možete pogledati plovila i pitati naše predusretljivo osoblje za savet oko chartera plovila. Na sat, na dan to je vaša odluka, na nama je da je realizujemo onako kako ste vi zamislili. Ono što vam je potrebno, a vi nemate su pojasevi za spasavanje koje ćemo Vam obezbediti, kao i skije za vodu, banane za vuču i ostale sitnice koje upotpunjuju ovaj doživljaj još više.