December 09. 2021.

SAXDOR je novi brend u našoj ponudi

Istovremeno smo jako nestrpljivi i ponosni da sa vama podelimo jednu sjajnu novost!
Zvanično smo postali dileri za @saxdoryachts, novi brend u nautičkom svetu.

Iako je ovaj brend zvanično osnovan 2020. godine, iza njega stoji dugogodišnje iskustvo osnivača i vizionara Sakarija Matile, koji je do sada sa velikim uspehom razvio 4 nautička brenda.

Ideja je bila stvoriti čamce koji do sada nisu postojiali, a jedan pogled na modele može da potvrdi da su tom nastojanju i te kako uspeli.

U razvoju je učestvovalo 200 profesionalaca, koji su svaki sa svog aspekta i sa velikim iskustvom, doprineli tome da se Saxdor razlikuje od svega što je do danas viđeno.

I to nije sve! U razvoju ovog brenda učestvovao je i J&J Design, vodeći svetski studio za dizajn i proizvodnju čamaca i jedrilica.

Nastojanje da se tržištu ponudi novi koncept čamaca, prepoznato je odmah od strane nautičke zajednice, jer je model Saxdor 200 od kada se pojavio – poneo najvažnije nagrade u Evropi – od osvojenog Best of Boats 2020. u kategoriji do 8 metara, preko nagrade za evropski motorni čamac 2021. i finaliste na takmičenju Motorboat of the Year 2021.

Još jednom, jako smo ponosni što možemo tržištu da ponudimo jedan novi koncept čamaca, koji će kupcima doneti jedno novo iskustvo plovidbe.