Šta su kolačići?

Uvod

Korišćenjem ili pristupanjem CTC SAJTOVIMA (Texell, ATV/Nautika, Pollino Plast), slobodnom voljom prihvatate i slažete se da možemo da prikupljamo i koristimo vaše podatke u skladu sa Politikom privatnosti.

Zadržavamo pravo da promenimo politiku privatnosti o čemu ćemo Vas obavestiti putem našeg internet sajta. Ako nastavite da koristite naše usluge nakon što objavimo ili saopštimo obaveštenje o svim promenama ove Politike privatnosti, smatramo da pristajete na navedene promene.

Kontrola podataka

Nadležni organ za zaštitu podataka u Srbiji je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, koji se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Srbija. Sajt: http://www.poverenik.rs/

Koje informacije prikupljamo?

Kako bi ste mogli da stupite u kontakt sa nama putem internet sajta, potrebno je da popunite kontakt formu. Obavezna polja kontakt forme podrazumevaju unos Vašeg imena i prezimena,

e-mail adrese  i broja telefona.

Politika kolačića – COOKIES

Posetom naših sajtova, pristajete na plasman kolačića i signalnih uređaja u Vašem pretraživaču u skladu sa ovom Politikom privatnosti, koja opisuje i našu Politiku o kolačićima.

Šta su kolačići?

Kolačići (Cookies) su vrlo male tekstualne datoteke  u vašem računaru koje postavlja Web server kada posetite neki sajt. Imaju više namena, a prvenstvena im je da identifikuju korisnika koji posećuje neku web stranu.

Kolačići se obično koriste za skladištenje podataka kao što su vaše ime, e-mail adresa, sadržaj korpi, željeni raspored za web stranicu, šta gledate, itd. Oni olakšavaju personalizaciju informacija tako da odgovaraju Vašim specifičnim potrebama i željama kada posetite neku web stranicu.

Osetljivi podaci

Od naše kompanije nećete dobijati upite radi prikupljanje bilo kojih informacija koje se smatraju “osetljivim” (kao što su podaci o ličnosti koji otkrivaju rasno ili etničko poreklo, političko mišljenje, religiozna ili filozofska uverenja, ili sindikalne pripadnosti, kao i obradu genetskih podataka, biometrijskih podataka u svrhu jedinstvene identifikacije fizičkih lica, podaci o zdravlju ili podatke o seksualnom životu ili seksualne orijentacije fizičkog lica).

Deljenje informacija sa trećim stranama

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije. Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Promene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da promenimo ovu Politiku privatnosti, s vremena na vreme. Ako napravimo značajne promene u načinu na koji tretiramo vaše lične podatke, ili samu Politiku privatnosti, mi ćemo obezbediti obaveštenje putem našeg internet sajta.

Pregledajte promene pažljivo. Ako se slažete sa promenama, jednostavno nastavite da koristite naše usluge. Osim ako nije drugačije naznačeno, naša trenutna Politika privatnosti se odnosi na sve informacije koje imamo o Vama. Koristeći naše Usluge nakon saopštenog obaveštenja o promenama, izjavljujete da ste obavešteni i da iskazujete saglasnost sa izmenjenom politikom i praksom.

Ako počnemo prikupljanje suštinski nove vrste ličnih podataka i materijalno promenimo način na koji upravljamo podacima, mi ćemo izmeniti ovu Politiku privatnosti i obavestiti Vas u skladu sa članom Promene u ovoj Politici privatnosti.