Segway Technology Co., Ltd. je inovativna kompanija na polju dizajna i proizvodnje Powersports-a, koja između ostalog uključuje terenska vozila ATV, SSV i UTV. Pristupajući međunarodnom tržištu iz dugoročne perspektive, Segway Powersports ima samorazvijeni patentirani dizajn, uključujući hibridni pogonski sistem, motore sa unutrašnjim sagorevanjem, pametni IOV sistem, napredni dizajn vozila itd. Segway Powersports je visokotehnološko preduzeće koje integriše superiorni lanac snabdevanja i sopstvene fabrike. Kompanija se specijalizovala za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i postprodajne usluge proizvoda Powersports. Segway Powersports drži se parole „FEAR NO PLACE“ i želi da bude vodeći svetski proizvođač u svetu ATV vozila.

Slogan FEAR NO PLACE znači da Segway nije samo smeo, hrabar i spreman da istraži bilo koji teren, već da zaista živi, stremi i pomera granice svakog dana. Segway Powersports hrabro poručuje: Uvek smo spremni na sve. Štaviše, očajnički želimo da prokrčimo novi put. Filozofija je: „Gde postoji volja, postoji i način“.

Segway Powersports je deo kompanije Segway-Ninebot Group koja je vodeća u globalnoj industriji pametne mobilnosti. Segway-Ninebot ima tri glavna poslovna regiona, uključujući azijsko-pacifički region, Evropu i Ameriku, a njegovi proizvodi se prodaju u više od 100 zemalja i regiona širom sveta. Poseduje preko 1.000 globalnih osnovnih patenata. Njegovi proizvodi uključuju terenska vozila, robotiku, kartinge, samobalansirajuće skutere, kik skutere itd. Udovoljavajući raznolikim potrebama korisnika, Segway-Ninebot nastavlja da vodi industriju sa razvojem novih proizvoda.

SEGWAY modeli