SUZUMAR KIB

230KIB265KIB

SUZUMAR VIB

310VIB350VIB

SUZUMAR RIB

270RIB310RIB350RIB

Čamac marke Suzuki javio se kao potreba zadovoljenja potreba klijenata u Evropi, koji od čamca zahtevaju dobar kvalitet i dobru cenu.

Suzumar čamac u kombinaciji sa Suzuki vanbrodksim motorom je pravo rešenje. Suzumar sledi provereni italijanski dizajn, koji daje dobru stabilnost i lakoću plovidbe. Svaki čamac ima više motora Suzukija koji mu odgovaraju i svi daju odlične performanse kao i ostale karakteristike kao npr. laki start, ekonomičnost, smanjene vibracije, tihi rad motora, ali ne treba nikako zaboraviti smanjeno zagađenje. Svaki čamac sačinjen je od 3 slojnog PVC a. Tvrda korita čini materijal smole ojačan staklom. Prva dva modela nemaju tvrdi pod, dok ostali imaju pod od aluminjuma koji daje tu dodatnu stabilnost plovila pri većim brzinama i u ekstremnijim uslovima. Svaki čamac ima 3 godišnju garanciju na materijale i izradu.

O MODELIMA

Prva dva modela su ujedno i najmanji 230 KIB i 265 KIB. Imaju pod ispunjen vazduhom, kobilicu na naduvavanje što daje stabilnost u plovidbi. Lako staju u torbu što ih čini ekstremno prenosivim. Uz čamac idu i kanap i nožna pumpa kao i rezervni delovi u standardnoj opremi.

Modeli 290 AL i 320 AL namenjeni su krstarenju i porodici. Imaju aluminijuski pod koj zahteva minimalno održavanje i pruža prekopotrebnu stabilnost u zahtevnijim situacijama. Krma je takođe na naduvavanje kao i kod prošlih modela. Preporuka su Suzuki 4 taktni motori.

Tri najveća čamca u ponudi su modeli 360 AL, 390 AL i 420 AL koji predstavljaju prave kruzere, jer su brzi i uzbudljivi. Prostor ih čini idealnim za duža putovanja i kao kod svih Suzmar čamaca ima tri odvojene komore sa vazduhom i kobilicu na naduvavanje radi veće sigurnosti.

Modeli 270 RIB, 310 RIB i 350 RIB imaju korito koje je ojačano smolom fiberglasa bez šavova sto pruža veću stabilnost i lakoću materijala u donosu na obična korita. Što se tiče ostalih materijala, ovi čamci podležu istim standardima kao i ostali modeli. Od opreme se dobijaju klupa za sedenje, konopac kao rukohvat oko celog čamca, set za krpljenje itd.

Modeli 310 VIB i 350 VIB imaju V tvrdo korito i savršen su spoj čamaca na naduvavanje i čamaca sa čvrstim koritom. Kao čamci na naduvavanje se lako pakuju, transportuju i sastavljaju, dok imaju perfromanse kao čamci sa tvrdim koritom. Svi dolaze sa torbom u koju se lako pakuju i prenose gde je potrebno. Ova dva modela dužine 3,10 m i 3,56 m savršeni su za porodična druženja i za sportske aktivnosti.

SPECIJALNA PONUDA