MARINA

Poučeni dugogodišnjim iskustvom, ali i osluškujući potrebe naših klijenata nametnula se potreba za savremenim i luksuznim mestom gde možete ostaviti Vaše plovilo. Sama marina locirana ja na idealnom mestu, na Savi kod Beogradskog sajma, blizu centra grada, odlično povezana i sa ostalim delovima grada, ali i okolnim gradovima zbog blizine autoputa. Kapacitet marine varira u zavisnosti od veličine plovila i kreće se u rasponu od 40 do 50 plovila. Stremimo konstantnom proširenu kapaciteta. Korisnici marine imaju na raspolaganju Wi fi, tekuću vodu, uslove za pripremanje čamaca za plovidbu, led, piće, video nadzor 24h i sl. Zaposleni mornari u marini će Vam pomoći pri uplovljavanju i isplovljavanju iz marine, spremiti Vaše plovilo pre dolaska i odlaska sa marine. Dođite i uverite se u prijateljsku atmosferu u našoj marini sa ljubaznim i stručnim osobljem koje je tu radi Vas. Priprema plovila za plovidbu je naša briga, na Vama je da uživate u čarima koje vam plovidba pruža.

ODRŽAVANJE

Pružamo  usluge servisiranja i održavanja svih plovila. Kod nas možete naći sve rezervne delove kao i dodatnu opremu. Ovlašćeni smo serviseri za Volvo Pentu i MerCruiser brodske motore, kao i za Suzuki Marine vanbrodske motore. Posebna pogodnost je i dolaska na teren kod Vas, odnosno gde se plovilo nalazi. Pored servisiranja vršimo i ostale usluge za plovila, poliranje, antialgin zaštitu, plastičarske i električarske usluge…

Mi se brinemo da Vaše plovilo besprekorno radi, na Vama je da uživate u čarima koje vam plovidba pruža.

TRANSPORT I LOGISTIKA

CTC Unit našim klijentima pruža usluge prevoza svih vrsta plovila, brzo i efikasno. Možete biti spokojni i uvereni da će plovila bezbedno stići na destinaciju, jer njih prevozi naše tehničko osoblje sa bogatim iskustvom. Moguće je i organizovanje i dopremanje vozila iz inostranstva uz obezbeđenje sve prateće dokumentacije i pružanja kompletne logistike. Vršimo uslugu registracije plovila, prijavu strane jahte, carinjenje novog ili polovnog plovila, izradu registarskih brojeva za plovilo….

ZIMOVNIK

Van nautičke sezone, nudimo Vam usluge zimovnika.

Objekat zimovnika je moderan, pod budnim okom čuvara i video nadzora sve vreme, 365 dana u godini. Tehničko i uskostručno osoblje uvek je tu da se postara da je vašem ljubimcu sve potaman. Na Vama je samo da odaberete opciju, zatvoreni ili otvoreni zimovnik koji skladišti do 100 plovila, sve ostalo je na nama.

Naši najobučeniji majstori tu vrše usluge servisa, konzerviranja i dekonzerviranja, premaza antialgena, poliranja, plastičarske usluge… sve što je potrebno vašem plovilu.