Koncept i sama ideja CTC plovila, rodili su se kao odgovor na veliku potražnju u segmentu kvalitetnih čamaca po pristupačnoj ceni, kojih nije bilo na našem tržištu sve do sada. Ideja je da modeli CTC pariraju sa nižom cenom, skupim i proslavljenim brendovima, a sa druge strane, domaćim proizvođačima sa kvalitetom i funkcionalnošću.

Sve modele odlikuje, odličan dizajn, iskorišćenost prostora, dosta opreme u osnovnom paketu, kvalitet plastike, odlična završna obrada i stabilnost plovila. Proizvodnja plovila je u EU, u fabrici koja postoji preko 25 godina i koja izvozi u sve zemlje Evropske Unije.

Modeli kojih ima pet u ponudi su:

470 Open, 560 Open, 555 Open, 565 Sundeck i 620 Sundeck.

O MODELIMA:

CTC 470 OPEN je kompaktni, sportski gliser. Istovremeno elegantan i agresivan. Kombinacija sportskog korita i snage, ali i pouzdanosti Suzuki motora, čine ovaj gliser veoma poželjnim i lakim za upravljanje. Na pramcu postoji mogućnost da se uz dodatne jastuke, napravi velika ležaljka za sunčanje ili da se postavi sto za druženje sa porodicom i prijateljima.

CTC 560 OPEN gliser za sve namene. Ima dovoljno prostora za 6 osoba da komotno uživaju u vožnji ili pecanju. Maksimalna snaga motora od 140 ks nagoveštava sportsku notu ovog plovila. Isto tako sportovi na vodi su odlična opcija kod ovog modela. Na pramcu je moguće da se uz dodatne jastuke, napravi velika ležaljka za sunčanje ili da se postavi sto za druženje sa porodicom i prijateljima.

CTC 555 OPEN plovilo odličnih gabarita, dovoljnih za druženje sa porodicom i prijateljima na vodi tokom vrelih letnjih dana. Plovilo je opremljeno i malom kabinom što svakako čini kuriozitet po ovoj ceni. Na pramcu je moguće da se uz dodatne jastuke, napravi velika ležaljka za sunčanje ili da se postavi sto za druženje sa porodicom i prijateljima.

CTC 565 Sundeck

je pravi primer savršenog odnosa cena-kvalitet. Plovilo odličnog dizajna, sa maksimalnom snagom motora od 140 KS i kapacitetom za 7 osoba, obećava dobru zabavu na vodi. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu. Posebno se ističe velika pramčana lezaljka za duga uživanja na suncu.

CTC 620 Sundeck je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za Vas tako i za Vašu porodicu i prijatelje. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu. U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano. Posebno se ističe velika pramčana lezaljka za duga uživanja na suncu.

Popularnost ovih čamaca, koja samo raste od kad smo ih prvi put predstavili na sajmu nautike u Beogradu 2018. godine, potpomognuta je trenutno najsavremenijim i tehnološki najnaprednijim vanbrodskim motorima marke Suzuki. Idealan spoj.